Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια παρουσιάστρια ειδήσεων της Οκλαχόμα των ΗΠΑ υπέστη εγκεφαλικό στον αέρα του δελτίου ειδήσεων! Η Τζούλι Τσιν του καναλιού Tulsa NBC μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση για την ακυρωμένη εκτόξευση του Artemis-I της NASA. Όταν τελείωσε το βίντεο ήταν ξεκάθαρο πως η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις φράσεις της. Προσπάθησε να προχωρήσει στη μετάδοση, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε. «Συγγνώμη, κάτι συμβαίνει με μένα σήμερα το πρωί και ζητώ συγγνώμη από όλους», είπε τελικά, δίνοντας «πάσα» στην ομάδα μετεωρολογίας: «Ας προχωρήσουμε και ας πάμε στη μετεωρολόγο Άνι Μπράουν».

Η Μπράουν ανέλαβε τη μετάδοση, καθώς η δημοσιογράφος ακουγόταν να προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη εκτός κάμερας. «Τζούλι, σε αγαπάμε τόσο πολύ, σε αγαπάμε τόσο πολύ», είπε η Μπράουν γελώντας. «Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες», πρόσθεσε η Μπράουν.

Τελικά αποδείχθηκε πως «δεν ήταν όμως απλώς μία από αυτές τις μέρες» για την Τσιν, που δεν επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα μετά τη μετάδοση του καιρού. Αντίθετα, οι συνάδελφοί της στην αίθουσα σύνταξης κάλεσαν ασθενοφόρο και η Τσιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το βράδυ της Κυριακής, η Τσιν έγραψε στο Facebook για να εξηγήσει ότι ήταν καλά στην υγεία της και ότι ο γιατρός πίστευε πως έπαθε «την αρχή ενός εγκεφαλικού, αλλά όχι ένα πλήρες εγκεφαλικό», «ανεβάζοντας» και μία φωτογραφία της.

Η Τσιν εξήγησε ότι ένιωθε καλά πριν από τη μετάδοση, αλλά ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε ξαφνικά και γρήγορα: «Το επεισόδιο φαινόταν να εμφανίστηκε από το πουθενά. Ένιωθα υπέροχα πριν από την εκπομπή μας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα. Πρώτον, έχασα μερικώς την όρασή μου στο ένα μάτι. Λίγο αργότερα, το χέρι μου μούδιασε. Ήξερα ότι είχα μεγάλο πρόβλημα, όταν το στόμα μου δεν έλεγε τις λέξεις που ήταν ακριβώς μπροστά μου στο autocue. Αν παρακολουθούσατε το πρωί του Σαββάτου, ξέρετε πόσο απελπισμένα προσπάθησα να συνεχίσω την εκπομπή, αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν», έγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA