Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορείται για εγωκεντρισμό αφού σε ομιλία της διάρκειας 7 λεπτών αναφέρθηκε στον εαυτό της... 54 φορές! Η ομιλία της έγινε στο συνέδριο One Young World στη Βρετανία, στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια ομιλία της Μαρκλ μετά το «Megxit», από όταν δηλαδή ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το παλάτι, το 2020.

Διαβάστε ακόμη: Goldman Sachs: Τα νοικοκυριά θα ξοδεύουν 500 ευρώ το μήνα για ενέργεια - Ζητά κρατικές παρεμβάσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε στο βήμα για να μιλήσει για την ισότητα των φύλων. Αναφέρθηκε στη μητρότητα και το πόσο την άλλαξε αλλά και το πώς από ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας έγινε ένα πρόσωπο της δημόσιας σφαίρας, μεταξύ άλλων. Πάντως ένας αναλυτής της γλώσσας του σώματος, ανέβασε στο Twitter το κείμενο της ομιλίας της Μέγκαν Μαρκλ, υπογραμμίζοντας όλες τις αναφορές της Δούκισσας στον εαυτό της και όπως φαίνεται, αυτές έφτασαν τις 54 μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

 Άλλοι έσπευσαν να σημειώσουν πως υπήρξε έλλειψη περιεχομένου στον λόγο της Μαρκλ και ότι αυτός δεν έβγαζε νόημα, παρά η 41χρονη συνέδεε τα πάντα με τον εαυτό της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA