Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τεράστιο τζακ ποτ των 127,1 εκατομμυρίων ευρώ (110,9 εκατ. βρετανικές λίρες) διεκδικεί ένας παίκτης από τη Βρετανία, μετά την κλήρωση της περασμένης Παρασκευής. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση της Ευρωπαϊκής Λοταρίας «EuroMillions» ήταν οι: «7, 12, 13, 20, 45», ενώ τα τυχερά αστέρια ήταν τα «3 και 12». Όταν ο λαχνός επικυρωθεί και εξαργυρωθεί, ο νικητής θα μπορέσει να αποφασίσει εάν επιθυμεί να αποκαλυφθεί δημοσίως ή να παραμείνει ανώνυμος.

«Αυτά είναι καταπληκτικά νέα και χαιρόμαστε που κάποιος κέρδισε τα χρήματα. Ο στόχος μας τώρα είναι να βοηθήσουμε τον νικητή κατά τη διαδικασία αυτή, ώστε να απολαύσουν αυτή τη νίκη που πραγματικά θα τους αλλάξει τη ζωή», ανέφερε ο Αντι Κάρτερ, σύμβουλος των νικητών στην Εθνική Λοταρία.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ένα ζευγάρι τυχερών από το Ηνωμένο Βασίλειο εισέπραξε το μεγαλύτερο τζακ ποτ που έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά της εταιρείας, ύψους 225,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα μήνα πριν, ένας ακόμα τυχερός, που προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος κέρδισε το λαχνό των 62 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την Daily Mail, από το 2004 -που έγινε και η πρώτη κλήρωση για το EuroMillions- μέχρι και σήμερα, μόνο 15 παίκτες από τη Βρετανία έχουν καταφέρει να κερδίσουν πάνω από 115 εκατ. ευρώ (100 εκατ. στερλίνες Βρετανίας).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA