Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίεργα γούστα ή προβληματικά μυαλά; Οπως και να χει ο κόσμος του ίντερνετ μπορεί να κρύβει τα πάντα, με πολλά από αυτά να αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο με εφαρμογές όπως το OnlyFans. Σε podacast που έκανε ένα από τα δημοφιλή μοντέλα της πλατφόρμας, η ηθοποιός ερωτικών ταινιών Karmen Karma αποκάλυψε πιο ήταν το πιο άβολο πράγμα που της ζήτησαν.

Η ίδια υποστήριξε πως όταν ήταν έγκυος είχε δημιουργήσει μια δεύτερη σελίδα, μυστική, όπου πόζαρε την περίοδο της εγκυμοσύνης της με τους φαν της, όπως είπε να την ακολουθούν κι εκεί. Ωστόσο τα πράγματα... χόντρυναν από τις προσφορές που της έκαναν.

Αποκάλυψε, λοιπόν, πως ένας από τους φάν της προσέφερε 1.000 δολάρια απλώς για να του δείξει την κοιλιά της και αυτός μόνο να την κοιτά. Τα χειρότερα όμως ήρθαν αργότερα καθώς είπε πως έλαβε προσφορές για να δείξει το βίντεο της γέννας της! Υπήρξαν δηλαδή άνθρωποι που ζήτησαν να δουν τη στιγμή που η γυναίκα γεννά και δεν το ήθελαν προφανώς για ιατρικούς λόγους.

Τα όσα αποκάλυψε όπως ήταν φυσικό σόκαραν της συνομιλήτριές της, που σχολίασαν τις απαιτήσεις αυτές. Η Karmen Karma, κατά κόσμο Amber van de Bunt δηλώνει influencer και έχει προσπαθήσει να αφυπνίσει νεότερα κορίτσια μέσω βιβλίου που έχει γράψει και περιγράφει τα όσα πέρασε στη ζωή της.

https://www.tiktok.com/@insideofpodcast/video/7136604487313149226
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA