Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας οπλισμένος με μαχαίρι άνδρας τραυμάτισε δύο ανθρώπους το βράδυ της Πέμπτης σε πόλη της νότιας Γερμανίας προτού πέσει νεκρός από σφαίρα μέλους της αστυνομίας, που ανακοίνωσε ότι διενεργεί έρευνα για έγκλημα με «ισλαμιστικά»ή «τρομοκρατικά» κίνητρα.

Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, επιτέθηκε σε διερχόμενους με «τουλάχιστον ένα μαχαίρι» κοντά στον συγκοινωνιακό σταθμό της Άνσμπαχ, κοινότητας της Βαυαρίας που δεν απέχει πολύ από τη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όταν επενέβησαν δυνάμεις επιβολής της τάξης ο άνδρας «επιτέθηκε σε αστυνομικούς» που άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα, κατά την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «ο άνδρας (...) φώναξε επανειλημμένα ‘Αλλάχου Άκμπαρ’ κατά την τέλεση των πράξεών του», διευκρίνισε η αστυνομία, προσθέτοντας πως διενεργεί έρευνα για να εξιχνιάσει αν «τα εγκλήματα είχαν ισλαμιστικό ή τρομοκρατικό υπόβαθρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA