Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τανζού Οζτζάν, δήμαρχος του Μπόλου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Τουρκίας, που είναι γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές απόψεις του κατά των Σύρων προσφύγων και άλλων θεμάτων της τουρκικής επικαιρότητας, προκαλεί εκ νέου με τις δηλώσεις του και τονίζει ότι είναι έτοιμος να γίνει καμικάζι και να πάει σε ένα ελληνικό νησί να ανατιναχθεί ανάμεσα σε Ελληνες στρατιώτες.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: «Υπό κατοχή τα ελληνικά νησιά» - Προκαλεί ο Ερντογάν και τα ΜΜΕ

«Αν ο Ερντογάν είναι έτοιμος, είμαι κι εγώ έτοιμος να γίνω καμικάζι, να ανατιναχθώ ανάμεσα στους Έλληνες στρατιώτες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε στο τουρκικό νησί το 2017. Έψησαν χοιρινό κάτω από τη μύτη μας. Στο Αγαθονήσι. Δεν έβγαλες άχνα 20 χρόνια που ήσουν στην εξουσία και τώρα που πλησίασαν οι εκλογές είπες να παίξεις και λίγο με τον εθνικισμό. Τώρα λέει θα πάει μια νύχτα ξαφνικά. Μα αυτοί ήρθαν μέρα μεσημέρι.

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 09:13' και μετά)

Ως Τούρκος εθνικιστής λέω να πάμε αύριο υπό τις διαταγές του αρχιστράτηγού μας Ερντογάν και να ανέβουμε στα νησιά. Όποιο καθήκον μου αναθέσει, θα είμαι έτοιμος να το φέρω εις πέρας. Θα το κάνει; Δεν νομίζω. Αν το κάνει θα χαρώ; Πολύ ευτυχισμένος θα γίνω», είπε ο Τούρκος δήμαρχος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA