Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναταραχή στους χρήστες του Twitter προκάλεσε μία Γαλλίδα αστυνομικός,  η οποία εθεάθη να συνοδεύει στα δικαστήρια τον συλληφθέντα Lionel Guedj, γνωστός και ως «οδοντίατρο χασάπη», ο οποίος συνελήφθη και φυλακίστηκε διότι κατέστρεψε την οδοντοστοιχία εκατοντάδων πελατών του, στους οποίους υποσχόταν το «χαμόγελο των σταρ». Η αστυνομικός κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέματα και να προκαλέσει φρενίτιδα στο Twitter με τα οπίσθιά της, που μοιάζουν με αυτά της Κιμ Καρντάσιαν.

Διαβάστε ακόμη: Σάλος σε γηροκομείο: Εφεραν στρίπερ σε εκδήλωση με βετεράνους πολέμου

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η αστυνομικός την ώρα της μεταγωγής του 42χρονου απατεώνα γιατρού και του πατέρα του στο δικαστικό μέγαρο της Μασσαλίας, το είδαν πάνω από 1,7 εκατ. άνθρωποι, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που αστειεύτηκαν λέγοντας να συλλάβει και τους ίδιους. Μάλιστα την αποκάλεσαν «bootylicious», για τις πλούσιες καμπύλες της. Να σημειωθεί ότι η ταυτότητα της αστυνομικού παραμένει άγνωστη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τέλος, πολλοί ήταν εκείνοι που διερωτήθηκαν αν είναι αληθινή η εικόνα ή αν έχει υποστεί επεξεργασία. «Κι εγώ πίστευα ότι είναι φωτοσόπ. Αλλά ΟΧΙ! Εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο!», γράφει κάποιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA