Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπάρχει περίπτωση ο Νοστράδαμος να είχε προβλέψει το 1555 πως η Βασίλισσα Ελισάβετ Β θα πεθάνει το 2022; Ένας κορυφαίος ειδικός των γραπτών του Νοστράδαμου, ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ αποκάλυψε ότι Γάλλος οραματιστής είχε προβλέψει με ακρίβειας το έτος και την ηλικία που θα πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ, σε κάποια έγγραφα τα οποία χρονολογούνται από το 1555.

Ο ίδιος ο Ρέντινγκ το 2005 έγραψε: «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της». Και συνέχισε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά η δυσαρέσκεια που έχει εναντίον του ένα συγκεκριμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίσταται».

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ το προχωράει και στο επόμενο βήμα και τονίζει πως με βάση μια παλιά «προφητεία» ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους. Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά, ενώ στη συνέχεια θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει έναν απρόσμενο διάδοχο. «Οι δυσαρέσκειες που έχει εναντίον του, καθώς έχει απέναντι ένα ορισμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό με την Νταϊάνα, θα αποβούν μοιραίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, «ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» και αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο του Χάρι. «Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα περίμενε να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στη φωτογραφία, σωστά;», προσθέτει στη συνέχεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι λοιπόν, λόγω αθέτησης υποχρεώσεων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του, αναφέρει ο Mario Reading, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για δική του πρόβλεψη, αλλά για «προφητεία» του Νοστράδαμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA