Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή (16/9) από άγνωστα αίτια σε ουρανοξύστη της μεγάλης πόλης Τσανγκσά, στην κεντρική Κίνα, όπως μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV. «Πυκνός καπνός βγαίνει από το κτήριο και δεκάδες όροφοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες», μετέδωσε νωρίτερα το CCTV. Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά στον ουρανοξύστη φιλοξενεί τα γραφεία της China Telecom, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για σήμερα. Φωτογραφίες και βίντεο που προβλήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τεράστιες φλόγες να καταπίνουν το κτήριο, ενώ πυκνός καπνός υψώνεται από τον ουρανοξύστη στην πόλη Τσανγκσά, η οποία έχει 10 εκατομμύρια κατοίκους.

Μάλιστα, υπήρχαν κι εργαζόμενοι μέσα στον ουρανοξύστη την ώρα της φωτιάς, που βρήκαν την ψυχραιμία να τραβήξουν βίντεο πριν εγκαταλείψουν το φλεγόμενο κτήριο. Υστερα από αρκετές ώρες, η πυροσβεστική κατάφερε να θέσει υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του κτηρίου, του οποίου η στατική επάρκεια είναι αμφισβητούμενη πλέον και πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ξανά.

Δείτε βίντεο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA