ΔΙΕΘΝΗ
18/09/2022 14:15

Γαλλία - Alain Robert: Ο... Spiderman έγινε 60 και σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη 187 μέτρων

«Θέλω να στείλω στους ανθρώπους το μήνυμα ότι το να είσαι 60 δεν είναι τίποτα. Μπορείς ακόμα να κάνεις αθλήματα, να είσαι δραστήριος, να κάνεις υπέροχα πράγματα» ανέφερε ο 60χρονος Alain Robert γνωστός ως ο Γάλλος Spiderman

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γαλλία - Alain Robert: Ο... Spiderman έγινε 60 και σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη 187 μέτρων
(πηγή: twitter)
Ανάγνωση:

Ο Alain Robert, αναρριχητής και γνωστός ως ο Γάλλος Spiderman έκλεισε τα 60 του χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει με αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Με την αναρρίχηση, δίχως ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας, σε ένα κτήριο 187 μέτρων. Στην επιχειρηματική περιοχή La Defense της γαλλικής πρωτεύουσας, φόρεσε την κόκκινη στολή και σκαρφάλωσε στους 48 ορόφους του Tour TotalEnergies φτάνοντας ως την κορυφή του κτηρίου.

«Θέλω να στείλω στους ανθρώπους το μήνυμα ότι το να είσαι 60 δεν είναι τίποτα. Μπορείς ακόμα να κάνεις αθλήματα, να είσαι δραστήριος, να κάνεις υπέροχα πράγματα», είπε και συνέχισε: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πριν από αρκετά χρόνια ότι όταν φτάσω τα 60, θα ανέβω ξανά σε αυτόν τον πύργο γιατί τα 60 συμβολίζουν την ηλικία συνταξιοδότησης στη Γαλλία και σκέφτηκα ότι ήταν μια ωραία πινελιά».

Video Loading...

Ο Alain Robert σκαρφαλώνει χωρίς λουρί, χρησιμοποιώντας μόνο τα γυμνά του χέρια, ένα ζευγάρι παπούτσια αναρρίχησης και μια τσάντα με κιμωλία σε σκόνη για να σκουπίσει τον ιδρώτα. Συχνά σκαρφαλώνει χωρίς άδεια, και γι αυτό το λόγο έχει συλληφθεί επανειλημμένα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΑΛΛΙΑ SPIDERMAN
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ