Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία δήλωση που προκαλεί τρόμο έκανε η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, Olga Skabeyeva. H Ρωσίδα παρουσιάστρια που θεωρείται ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο και είναι παντρεμένη με Ρώσο πολιτικό, δήλωσε ότι η Ρωσία θα έπρεπε να έχει ρίξει πυρηνικά στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού οι μεγαλύτεροι ηγέτες βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία

Διαβάστε ακόμηΠόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία

Η δήλωση αυτή έγινε από την Ολγα Σκαμπέγιεβα το βράδυ της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Η 37χρονη παρουσιάστρια, μιλώντας με καλεσμένους για το πότε και πού θα μπορούσε η Ρωσία να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά, προκάλεσε, λέγοντας: «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα, οι καλύτεροι άνθρωποι βρίσκονται στη Βρετανία για την κηδεία. Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία;».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Olga Skabeyeva προχώρησε στο συγκεκριμένο σχόλιο, απαντώντας στον στρατηγό εν αποστρατεία και νυν βουλευτή, Andrey Gurulev. «Έχουμε πολλούς στόχους» είπε ο Ρώσος στρατηγός, για να προσθέσει: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία όταν υπάρχει η Βρετανία -η ρίζα του κακού;». Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να «ασπρίσει» και να μετατραπεί σε μια «αρειανή ερημιά» με έναν μικρό μόνο αριθμό ρωσικών χτυπημάτων, είπε, και μετά το ΝΑΤΟ θα «υποχωρούσε».

Πάντως, ο Βλαντίμιρ Πούτιν με διάγγελμά του το πρωί της Τετάρτης απείλησε ξανά με τα πυρηνικά, καθώς είπε: «Δεν μπλοφάρω, θα χρησιμοποιήσουμε όλο το οπλοστάσιό μας σε όποιον πειράξει τη Ρωσία», εννοώντας φυσικά τα πυρηνικά, τα οποία του έχουν ζητήσει πολλές φορές στρατηγοί του να εκτοξεύσει... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA