Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαθιά συγκινημένος ο σερ Ελτον Τζον παρέλαβε το βράδυ της Παρασκευής (23/9) μετάλλιο για την ανθρωπιστική συνεισφορά του, το οποίο του απονεμήθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Ο Ελτον Τζον έδωσε μία παράσταση στον Λευκό Οίκο και μετά το τέλος της, ο πρόεδρος των ΗΠΑ του έδωσε το μετάλλιο με τον 75χρονο μουσικό να μην κρύβει τη συγκίνησή του. «Ποτέ δεν μένω έκπληκτος, αλλά τώρα έμεινα», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Ελτον Τζον, ευχαριστώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ, σημειώνοντας παράλληλα ότι εκτιμά πολύ βαθιά την τιμή που του έκανε.

Διαβάστε ακόμη: Ιράν: Η Ναζανίν Ράτκλιφ ξέρει περισσότερο από όλες τι βίωσε η Μαχσά Αμινί - Εκανε 6 χρόνια να δει την κόρη της

Το μετάλλιο δόθηκε για να τιμήσει τον Έλτον Τζον «για το ότι συγκίνησε τις ψυχές μας με τη δυνατή φωνή του και με κάποια από τα πιο καθοριστικά τραγούδια όλων των εποχών. Ένα διαχρονικό είδωλο και υπέρμαχος με απόλυτο θάρρος, που βρήκε σκοπό στην αμφισβήτηση των συμβάσεων και του στίγματος και προώθησε την απλή αλήθεια, ότι όλοι αξίζει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2780655.html

Ο Μπάιντεν είπε ότι αυτός και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν είχαν προσκαλέσει τον Τζον στον Λευκό Οίκο για να τον ευχαριστήσουν και επαίνεσαν τον τραγουδιστή για τη μουσική και τη συνεισφορά του στον παγκόσμιο αγώνα κατά του HIV/AIDS. Ο 75χρονος μουσικός έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση μετά την υποδοχή του στη σκηνή από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την πρώτη κυρία Τζιλ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA