Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαιρετική χαρακτήρισε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ ο Serj Tankian, ο frontman των System of a Down. Ο Αμερικανοαρμένιος καλλιτέχνης, γνωστός για την πλούσια πολιτική του δράση εκτός αλλά και πάνω στο stage, είναι μεγάλος πολέμιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποθέωσε τον Μητσοτάκη, ο οποίος «έσφαξε» με το γάντι την Τουρκία και την προπαγανδιστική της μηχανή. Ο Τανκιάν που τάσσεται στο πλευρό όσων «πολεμούν» τον τουρκικό επεκτατισμό και την αναθεωρητική πολιτική των Τούρκων, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter την ομιλία Μητσοτάκη, και συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους followers του.

O Σερτζ Τανκιάν είναι Αμερικανοαρμένιος τραγουδιστής και μαζί με άλλους Αρμένιους στην καταγωγή δημιούργησαν την εκρηκτική μέταλ μπάντα, System of a Down το 1994 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και την τελευταία δεκαετία βρίσκονται στην κορυφή της ροκ σκηνής με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ενώ και στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA