Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πιλότος ενός αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση για Χαβάη επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη σε μία επιβάτιδα, η οποία είχε μόλις νικήσει τον καρκίνο και πήγαινε διακοπές για να ξεκουραστεί. Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, κατά το καθιερωμένο του μήνυμα στους επιβάτες, μίλησε για τη γυναίκα αυτή, η οποία όπως και πολλοί άλλοι στην καμπίνα των επιβατών ξέσπασαν σε δάκρυα και χειροκροτήματα.

«Θα ήθελα να προσθέσω ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα σε μια ξεχωριστή καλεσμένη στη σημερινή πτήση. Εχουμε μια επιβάτισσα που κατευθύνεται στη Χαβάη μαζί μας σήμερα για να γιορτάσει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο» είπε ο πιλότος και πρόσθεσε: «Πολέμησε γενναία και τώρα είναι ελεύθερη από τον καρκίνο. Παρακαλώ δώστε στην Τζιρλ Ολνταμ ένα ξεχωριστό χειροκρότημα. Σήμερα σ' αυτό το περιβάλλον το κάνει ξεχωριστό που μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το ανθρώπινο δέσιμο και να νοιαστούμε και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Ολη είμαστε μια μεγάλη οικογένεια σ' αυτό το αεροσκάφος. Καλώς ήρθατε στην πτήση, συγχαρητήρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA