Μενού
  • Α-
  • Α+

Οχι ότι προκαλεί καμία ιδιαίτερη εντύπωση αλλά ο πρόεδρος των ΗΠΑ  υπέπεσε σε μια ακόμα γκάφα αφού στη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο αναζήτησε μεταξύ των παρευρισκομένων την πρώην βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Τζάκι Γουαλόρσκι. Το κακό είναι πως η συγκεκριμένη βουλευτής σκοτώθηκε σε τροχαίο στις αρχές Αυγούστου. «Τζάκι, είσαι εδώ; Πού είναι η Τζάκι;» ρώτησε ο 79χρονος πρόεδρος, σε ομιλία του για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της επισιτιστικής ανασφάλειας. Κοιτώντας προς το ακροατήριο ο Τζο Μπάιντεν σχολίασε «Επρόκειτο να είναι εδώ»!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι εδώ», ξεκίνησε να λέει ο Τζο Μπάιντεν, κατονομάζοντας δύο βουλευτές που είχαν ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, προτού αναζητήσει στο ακροατήριο την εκλιπούσα. Η αμερικανίδα βουλευτής Τζάκι Γουαλόρσκι έχασε τη ζωή της σε ηλικία 58 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ιντιάνα, στις 3 Αυγούστου. Ο Λευκός Οίκος είχε δώσει τότε στη δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωνε «σοκαρισμένος και λυπημένος» για τον αδόκητο χαμό της βουλευτού.Στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2013, η Τζάκι Γουαλόρσκι ήταν ιδιαίτερα αφοσιωμένη στον αγώνα κατά του υποσιτισμού. Μάλιστα, ήταν μεταξύ των βουλευτών που είχαν προετοιμάσει εδώ και καιρό την εκδήλωση στην οποία μίλησε ο πρόεδρος Μπάιντεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA