Μενού
  • Α-
  • Α+

Ζευγάρι αποφάσισε να... βάψει καταρράκτη για το πάρτι αποκάλυψης φύλου του παιδιού τους με αποτέλεσμα να μολύνει το νερό πόλης! Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, στον ποταμό Queima Pé της περιοχής Mato Grosso και πρόκειται για την κύρια πηγή νερού της Tangará da Serra, η οποία μαστίζεται από ξηρασία.

Διαβάστε ακόμη: Παλαιστίνη: Επτάχρονος πέθανε από καρδιά όταν τον κυνήγησαν Ισραηλινοί στρατιώτες

Το ζευγάρι ανήρτησε βίντεο με τη στιγμή που ο καταρράκτης βάφεται μπλε, ενώ οι καλεσμένοι τους ζητωκραυγάζουν, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Αργότερα διέγραψαν το βίντεο, αλλά είχε αναδημοσιευτεί χιλιάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες. Το υπουργείο Περιβάλλοντος πραγματοποιεί μετρήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στον υδροφόρο ορίζοντα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος του Mato Grosso, αναφέρθηκε πως θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή του καταρράκτη και αν υπάρχει περιβαλλοντική ζημιά. Το στιγμιότυπο κατακεραυνώθηκε από τους χρήστες των social media με κάποιους να αναφέρουν: «Γιατί, ποιος χρειάζεται πόσιμο νερό όταν έχει like;».

https://www.redditmedia.com/r/WTF/comments/xovgp8/couple_paints_a_waterfall_blue_in_brazil_to_make/?ref_source=embed&ref=share&embed=true

Παραδόξως το ρίξει κάποιος χρωστικές σε καταρράκτες δεν είναι πρωτάκουστο. Στα social media κυκλοφορούν βίντεο με ζευγάρια να... βάφουν καταρράκτες σε μπλε ή ροζ, ανάλογα με το φύλο του μωρού. 

https://www.tiktok.com/@countrygal2525/video/6913013409244024069

Τα πάρτι για την αποκάλυψη φύλου έχουν προκαλέσει καταστροφές και στο παρελθόν. Το 2020 τα βεγγαλικά σε ένα πάρτι στην Καλιφόρνια ξεκίνησαν φωτιά που έκαψε 100.000 στρέμματα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA