Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ringo Starr, ο θρυλικός ντράμερ των Beatles (κατά κόσμον Ρίτσαρντ Στάρκι) και η μπάντα του, All-Starr, αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια προγραμματισμένη συναυλία τους λόγω ξαφνικής ασθένειας του δημοφιλούς μουσικού. Το συγκρότημα All-Starr του Ringo επρόκειτο να εμφανιστεί στο New Buffalo του Μίσιγκαν, το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης.

Ενας εκπρόσωπος του συγκροτήματος αποκάλυψε ότι η ασθένεια του 82χρονου δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό, αλλά η διάγνωσή του δεν έχει επιβεβαιωθεί από τρίτους. Μάλιστα, ανέφερε ότι η μυστηριώδης ασθένειά του Ringo Starr έχει επηρεάσει τη φωνή του.

Το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί το βράδυ της Κυριακής στο Prior Lake της Μινεσότα, αλλά με την κατάσταση του Ringo, δεν είναι σίγουρο αν γενικά η περιοδεία της μπάντας θα συνεχιστεί. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ, ένας θαυμαστής του μουσικού έφτασε μέχρι την εταιρεία της παραγωγής της συναυλίας για να ρωτήσει για την κατάσταση της υγείας του Ringo Starr και έλαβε την απάντηση ότι ήταν άρρωστος και πως δεν μπορούν να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA