ΔΙΕΘΝΗ
02/10/2022 23:55

Virgin Atlantic: Δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να φορά ό,τι θέλει

«Φωτιές» αναμένεται να ανάψει η νέα πρωτοβουλία της Virgin Atlantic, με την αεροπορική εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να φορά ό,τι επιθυμεί

Virgin Atlantic: Δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να φορά ό,τι θέλει
Πηγή: Ap photos
Ανάγνωση:

Βλέμμα στο μέλλον για την αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic, η οποία πριν από λίγες ημέρες επικαιροποίησε την πολιτική της για τις στολές του προσωπικού. Συγκεκριμένα, η γνωστή αεροπορική εταιρεία από εδώ και στο εξής καταργεί τις απαιτήσεις ένδυσης με βάση το φύλο και εισάγει σήματα αντωνυμιών επιτρέποντας έτσι στο προσωπικό της να «φοράει στολές που εκφράζουν την πραγματική του ταυτότητα».

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος των αεροσκαφών και των πιλότων, θα μπορούν να επιλέγουν τι θα φορούν. Δηλαδή, αν το επιθυμούν οι άνδρες αεροσυνοδοί ή πιλότοι θα μπορούν να φορούν φούστα και οι γυναίκες παντελόνια. Με αυτό τον τρόπο ο αερομεταφορέας δίνει τη δυνατότητα στο πλήρωμα να επιλέξει ποια στολή θα φοράει: την «κόκκινη» επιλογή της εταιρείας, την οποία προηγουμένως φορούσαν οι γυναίκες αεροσυνοδοί, ή την «μπορντό» επιλογή, την οποία φορούσαν οι άνδρες.

Μάλιστα, εδώ αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ανακοίνωσης της Virgin Atlantic, είναι η πρωταγωνίστρια του «RuPaul’s Drag Race», Michelle Visage, η οποία συμμετέχει στην καμπάνια, σε μια προσπάθεια να «αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του εργατικού δυναμικού της». Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα φτιάξει προαιρετικές κονκάρδες αντωνυμιών, που θα επιτρέπουν στο προσωπικό – αλλά και στους πελάτες να αποκαλούνται όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Οι κονκάρδες, που είναι διαθέσιμες από σήμερα, μπορούν να ζητηθούν κατά το check-in.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΛΟΑΤΚΙ+

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ