Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μαζί με τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν, βρέθηκαν σε αγώνα UFC στο Λας Βέγκας και οι αντιδράσεις της έγιναν viral. Η Τσαν... πάγωσε από το θέαμα που αντίκριζε και αντιδρούσε κάθε φορά που στο ρινγκ έπεφτε άγριο ξύλο. Μάλιστα, τα πόδια της έμοιαζαν σαν να έτρεμαν! Η Πρισίλα Τσαν βρέθηκε στα μπροστινά καθίσματα και έκλεινε τα μάτια της κάθε φορά που έβλεπε άγρια χτυπήματα ενώ εθεάθη και να... ουρλιάζει. Δίπλα της καθόταν ο Μαρκ  Ζούκερμπεργκ ο οποίος είχε εμφανώς πιο χαλαρή διάθεση και κοίταζε παράξενα τη σύζυγό του. 

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Ο Λούλα προσπέρασε τον Μπολσονάρου - Στον δεύτερο γύρο ο νικητής

Η τρομοκρατημένη έκφραση της Πρισίλα Τσαν έγινε viral στο Twitter με χρήστες να σχολιάζουν πως είναι τρομοκρατημένη και μάλλον «δεν ήξερε τι είχε να κάνει απόψε». «Η σύζυγος του Ζούκεμπεργκ δεν έχει δει ποτέ καβγά στη ζωή της», έγραψε ένας άλλος στο Twitter, συνδυάζοντας το με ένα emoji που κλαίει. Το ενδιαφέρον του Ζούκερμπεργκ για το MMA είναι γνωστό και είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως και ο ίδιος θα αγωνιζόταν στην εκδήλωση που επισκέφτηκε με την Τσαν. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA