Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρίκη έχει προκαλέσει μια υπόθεση στο Τέξας, η οποία αποκαλύφθηκε όταν δύο παιδιά δραπέτευσαν από το σπίτι τους για να ζητήσουν βοήθεια. Τα δίδυμα 16 ετών αποκάλυψαν ότι η «μητέρα» τους τα ανάγκαζε να πίνουν χλωρίνη, την οποία έριχνε και στα γεννητικά τους όργανα, τα χτυπούσε με μεταλλικές ράβδους και τα τάιζε σάντουιτς με μουστάρδα μία φορά την εβδομάδα. Η μητέρα, Zaikiya Duncan, 40, και ο φίλος της Jova Terrell, 27, έφυγαν από το σπίτι όταν έμαθαν ότι τα δίδυμα είχαν δραπετεύσει και συνελήφθησαν αργότερα την ίδια ημέρα στο Baton Rouge, τέσσερις ώρες μακριά οδικώς, στη γειτονική Λουιζιάνα.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Χάος για τους Συντηρητικούς μετά την παραίτηση της Λιζ Τρας - Σκέψεις να επιστρέψει ο Μπόρις Τζόνσον

Από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες φαίνονταν τα παιδιά γυμνά και δεμένα με χειροπέδες, είχαν βαθιά κοψίματα, μώλωπες και ουλές στους καρπούς και τους αστραγάλους τους, όπως και σε άλλα μέρη του σώματός τους. Τα άλλα πέντε παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών, μεταφέρθηκαν σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας. Ο πατέρας των παιδιών, ο Νίκολας Μενίνα, φωτογράφος και διευθυντής μέσων ενημέρωσης μιας Βαπτιστικής Ευαγγελικής μεγαλοεκκλησίας, που ζει στο Baton Rouge με τη σύζυγό του, είπε στην DailyMail ότι δεν ήθελε να σχολιάσει. Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους έριχνε χλωρίνη στον λαιμό και στα γεννητικά τους όργανα μέχρι να τους κάψει το δέρμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA