Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από την απρόκλητη -όπως τη χαρακτήρισε η Αστυνομία- επίθεση ενός νεαρού κατά ενός άλλου άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο που προκαλεί φρίκη με την ωμή βία του δράστη. Η επίθεση καταγράφηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) στις γραμμές του τρένου L προς τα βόρεια στον σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue.

Διαβάστε ακόμη: Βλαντίμιρ Πούτιν: Εθεσε σε τροχιά το νέο σύστημα κατασκοπευτικών δορυφόρων - Τι είναι το πρόγραμμα Sfera

Στην ενημέρωση των Αρχών, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο άγνωστος «νευρίασε και έσπρωξε το 32χρονο θύμα στις ράγες», ενώ όπως επισημαίνεται, δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε κάποια λογομαχία μεταξύ τους πριν πάρει φόρα και ορμήσει κατά πάνω του. Να σημειωθεί πως ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές -ευτυχώς- δεν χτυπήθηκε από κάποιο διερχόμενο συρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα με το κίτρινο φούτερ με κουκούλα ο οποίος αφού έριξε τον 32χρονο ανυποψίαστο Νεοϋορκέζο τράπηκε σε φυγή, τρέχοντας ανατολικά στη λεωφόρο Myrtle της Νέας Υόρκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA