Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και ξεκίνησαν ως τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Σρι Λάνκα», η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη γρήγορα εξελίχθηκε σε αγώνα... πυγμαχίας. Συγκεκριμένα, μετά το πέρας των καλλιστείων που διεξήχθησαν στο Σάουθ Μπιτς της Νέας Υόρκης, με την Ανγκέλια Γκουνασεκάρα να κατακτά τον σχετικό τίτλο, πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι για τις διαγωνιζόμενες στον χώρο, όπου όμως έγινε της... κακομοίρας.

Χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί ο λόγος που «ξέφυγε» η κατάσταση, αυτό που ξεκίνησε ως λεκτικός καυγάς μεταξύ δύο διαγωνιζομένων εξελίχθηκε σε μία άνευ προηγουμένου συμπλοκή, όπου άρχισαν να πέφτουν «βροχή» οι γροθιές και οι κλωτσιές, ενώ τα μοντέλα έτρεχαν πανικόβλητα να γλιτώσουν. Δείτε το βίντεο:

Το αξιοσημείωτο είναι δε ότι είχαν πωληθεί και εισιτήρια στο κοινό για το πάρτι αυτό αλλά αντί για χορό και τραγούδι έγινε «αγώνας πυγμαχίας»! Το βίντεο από τον καβγά έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το κοινό τόσο στη Σρι Λάνκα όσο και στη Νέα Υόρκη.

Η οργανωτική επιτροπή μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκδήλωσης ορισμένοι καλεσμένοι ενεπλάκησαν σε συμπλοκή έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ τόνισαν ότι το περιστατικό ήταν εντελώς άσχετο με τα καλλιστεία». Παράλληλα η επιτροπή δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τις διαγωνιζόμενες για την αφοσίωσή τους στον διαγωνισμό και την υποστήριξή τους η μία στην άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA