Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ σε κάποια διεθνή Μέσα γίνεται λόγο και για αρκετούς νεκρούς, όταν χάος επικράτησε στη Σεούλ, καθώς ένα μεγάλο πλήθος κόσμου συνέρρεε στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας για να γιορτάσει το Halloween και πολλοί ποδοπατήθηκαν. Την είδηση μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι πολλοί από τους τραυματίες υπέστησαν καρδιακή ανακοπή.

Επικαλούμενο τις πυροσβεστικές Αρχές, το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ανέφερε οι 50 άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή ανακοπή σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην περιοχή Ιταεγούν, σε εορταστικές εκδηλώσεις για το Halloween. Την ίδια στιγμή αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για είκοσι νεκρούς. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, τα πλάνα συγκλονίζουν καθώς διακρίνονται άνθρωποι να κάνουν ΚΑΡΠΑ σε δεκάδες άτομα, στη μέση του δρόμου. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα αίτια της τραγωδίας, με διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ποδοπάτημα αλλά και για πιθανή διαρροή κάποιου αερίου. Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-Γέολ διέταξε στο σημείο την ανάπτυξη δυνάμεων αντιμετώπισης καταστροφής.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA