Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα ευκαιρία για να «αναστήσει» την καριέρα του αναζητά ο πρώην υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ, που «έκαψε» τον Μπόρις Τζόνσον και αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Συγκεκριμένα, ο Χάνκοκ όχι μόνο παραβίασε τo σκληρό lockdown στην Βρετανία, αν και ο αρμόδιος υπουργός, αλλά και πιάστηκε στα «πράσα»να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με τη συνεργάτιδά του, Τζίνα Κολαντάντζελο. Τώρα, ταξιδεύει για την ζούγκλα της Αυστραλίας, ώστε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης «I'm A Celebrity Get Me Out Of Here» που μοιάζει με το Survivor και μάλιστα διαγράφηκε από τους Τόρις για αυτό. 

Λίγο αφότου κυκλοφόρησε η είδηση της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο επικεφαλής της ομάδας των Τόρις, Σάιμον Χαρτ ανακοίνωσε την διαγραφή του πρώην υπουργού Υγείας από το κόμμα. «Μετά από συνομιλία που είχα με τον Ματ Χάνκοκ, εξέτασα την κατάσταση και πιστεύω ότι πρόκειται για ένα θέμα αρκετά σοβαρό ώστε να δικαιολογείται η διαγραφή του με άμεση ισχύ». Ο Χάνκοκ θα παραμείνει βουλευτής του Γουέστ Σάφολκ, αλλά θα είναι πλέον ανεξάρτητος. Αν και θα μπορέσει να διατηρήσει την ιδιότητα του μέλους του κόμματος, δε θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές ως υποψήφιος των Συντηρητικών ή να θέσει υποψηφιότητα για θέσεις προέδρων επιτροπών.

Πάντως, ο Ματ Χάνκοκ δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που αποφασίζει να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο ριάλιτι.Η βουλευτής των Συντηρητικών Ναντίν Ντόρις συμμετείχε στη 12η σεζόν του «I’m A Celebrity» το 2012, καταλαμβάνοντας τελικά την 11η θέση (από τους 12 συμμετέχοντες). Μετά την επιστροφή της, διαγράφηκε από το κόμμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA