Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του 34χρονου τραγουδιστή Ααρον Κάρτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην κατοικία του στο Λος Αντζελες το πρωί του Σαββάτου (5/11) βρήκαν πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα στο μπάνιο του τραγουδιστή, όπου εντοπίστηκε το πτώμα του, καθώς και στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του, ενώ εντόπισαν και συνταγογραφούμενα χάπια.  Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στον θάνατο, ωστόσο όλα αυτά τα στοιχεία που ερευνά η Αστυνομία είναι μία μεγάλη ένδειξη για το τι μπορεί να συνέβη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το TMZ, τελευταία φορά που κάποιος είδε ζωντανό τον τραγουδιστή ήταν στις 02:00 τα ξημερώματα, ενώ το πρωί του Σαββάτου τον βρήκε νεκρό στην μπανιέρα η οικιακή βοηθός. 

Διαβάστε ακόμη: To ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία (video)

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το σώμα του Ααρον βρισκόταν στη μπανιέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς υπήρχε μια μυρωδιά αποσύνθεσης και το νερό είχε πάρει ένα αφύσικο χρώμα. Ανέφεραν μάλιστα ότι η βρύση της μπανιέρας έτρεχε ακόμα όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα του Άαρον. Η αιτία θανάτου του τραγουδιστή αναβάλλεται επί του παρόντος από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας του Λος Αντζελες, έως ότου επιστραφούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, κάτι που μπορεί να πάρει μήνες. Επίσης, το ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας και δεν υπήρχαν ενδείξεις επιθετικού παιχνιδιού.

Η κατάχρηση εισπνοών ή προϊόντων όπως ο πεπιεσμένος αέρας, μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη που μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμα νευρολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Εθισμού που επικαλείται η PageSix. Το λεγόμενο «huffing» μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις, κώμα και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο - ακόμη και για χρήστες που κάνουν πρώτη φορά - αναφέρει η Cleveland Clinic. Επιπλέον, η αντικατάσταση του οξυγόνου στους πνεύμονες με τοξικές αναθυμιάσεις από εισπνεόμενα μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία.

Ο Κάρτερ αποκάλυψε για πρώτη φορά τον εθισμό του στο «huffing» κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του "The Doctors", το 2019. Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του, Λέσλι Κάρτερ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών, ήταν αυτή που τον μύησε στην κακιά συνήθεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA