Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τότε που η Meirivone Rocha Moraes παντρεύτηκε μια πάνινη κούκλα στη Βραζιλία, απασχολεί αρκετά συχνά τα διεθνή ΜΜΕ. Τον Ιούνιο, αφού παντρεύτηκε και ένιωθε ευτυχισμένη, αποκάλυψε πως είναι και... έγκυος. Τώρα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν! Πλέον, ισχυρίζεται πως η κούκλα την απάτησε με άλλη γυναίκα, εκνευρίζοντας μάλλον συγγενείς, φίλους και... αναγνώστες. Η Moares μίλησε ανοιχτά για την... προδοσία του Μαρσέλο σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές και πάνω από 120.000 likes. «Ήμουν πολύ λυπημένη και μετά βίας μπορούσα να κοιμηθώ γιατί αγαπώ πολύ τον σύζυγό μου. Εκείνος αρνήθηκε την προδοσία. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω μέσα από το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι με απατά. Σημειώνεται, ότι μετά τον γάμο, η Βραζιλιάνα «γέννησε» στο σπίτι της, παρουσία γιατρού και νοσοκόμας. Η γέννα μεταδόθηκε στο διαδίκτυο και την παρακολούθησαν 200 άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Συνταγματάρχης του Πούτιν νεκρός με 5 σφαίρες, αλλά οι Ρώσοι λένε ότι αυτοκτόνησε

https://www.tiktok.com/@meirivonerocha/video/7164190204436155653

Η Meirivone ισχυρίζεται ότι είπε στον άνδρα της να κοιμηθεί στο σαλόνι, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο ίδιο δωμάτιο μαζί του.  Ενώ σχεδίαζε να τον «διώξει από το σπίτι», αποφάσισε να μην το κάνει, για χάρη των παιδιών της, της Κάρολ, του Ντιέγκο και του νεογέννητου Μαρσελίνιο. «Πάντα θυμάμαι τους όρκους που ανταλλάξαμε στον γάμο μας, όπου υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο “αιώνα πίστη”. Έτσι δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου το έκανε αυτό», εξομολογήθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA