Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Simpsons», όπως φαίνεται, το έκαναν ξανά... Μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2015, φαίνεται πως η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων των ΗΠΑ προέβλεψαν και... το γεγονός ότι ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024. Μάλιστα, ο παραγωγός της σειράς, Al Jean, ανέβασε στο Twitter ένα απόσπασμα από επεισόδιο του 2000 με τον Χόμερ Σίμπσον και μια πινακίδα για την προεδρική εκστρατεία που έγραφε «Τραμπ 2024». Το απόσπασμα προέρχεται από το επεισόδιο «Bart to the Future», στο οποίο το κοινό βλέπει την Πρόεδρο, Lisa Simpson, (που κατά καιρούς έχει αναφερθεί πως μοιάζει με... τις εμφανίσεις της Καμάλα Χάρις) να μιλά για την προεδρία του Τραμπ.  Ο Τραμπ έκανε την προεκλογική του ανακοίνωση μετά από αρκετούς μήνες εικασιών, σχετικά με το αν θα διεκδικούσε ή όχι την Προεδρία για τελευταία φορά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε χθες βράδυ (τοπική ώρα· τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας) τους οπαδούς του πως η Αμερική «επιστρέφει». Ο Ρεπουμπλικάνος επιχειρηματίας των ακινήτων περιέγραψε με ειδυλλιακούς όρους την θητεία του, μιλώντας για μια χώρα που απολάμβανε ειρήνη, ευημερία κι έχαιρε σεβασμού στη διεθνή σκηνή, απευθυνόμενος σε συγκεντρωμένους αφοσιωμένους υποστηρικτές του σε μεγάλη αίθουσα υποδοχής στην πολυτελή κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA