Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραλίγο τραγωδία στις ΗΠΑ! Τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε συγκρότημα κατοικιών στο Γκέιθερσμπεργκ του Μέριλαντ. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην κομητεία Μοντγκόμερι δήλωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 09:00 (τοπική ώρα) και όταν τα πρώτα οχήματα έσπευσαν στο σημείο είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς και τον απεγκλωβισμό ενοίκων. Τμήμα του συγκροτήματος κατοικιών κατέρρευσε λόγω της ισχυρής έκρηξης, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν. Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές. Έχει καταρρεύσει τμήμα του συγκροτήματος των κατοικιών από την ισχυρή έκρηξη, δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής κομητείας, Σκοτ Γκόλντσταϊν, προσθέτοντας ότι «εργαζόμαστε για να εντοπίσουμε και να σώσουμε όλους όσους μπορεί να έχουν εγκλωβιστεί». Ο ίδιος δήλωσε ότι πιθανότατα η φωτιά «προκλήθηκε και τροφοδοτήθηκε από αέριο» στο υπόγειο του συγκροτήματος κατοικιών και τόσο οι πυροσβέστες όσο και άλλοι εργάτες προσπαθούν να κλείσουν την παροχή του φυσικού αερίου στο κτίριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA