Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας της Πολιτείας Αγκουασκαλιέντες του ΜεξικούΣάντσεζ Μεντόζα, ανασύρθηκαν νεκροί μετά από συντριβή ελικοπτέρου χθες, Πέμπτη (17/11), κοντά σε νοσοκομείο στην πόλη Jesús María, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας. Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο. Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο της κρατικής ασφάλειας συνετρίβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο επικεφαλής της κρατικής ασφάλειας Porfirio Sánchez Mendoza και τέσσερα ακόμα άτομα, όπως δήλωσε η κυβερνήτης της Aguascalientes Μαρία Τερέζα Χιμένες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Διαβάστε ακόμα: Μεξικό: Μακελειό με εννέα νεκρούς μέσα σε μπαρ

Η ίδια δήλωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις από τις έρευνες των αρχών υποδηλώνουν ότι η συντριβή οφείλεται σε ατύχημα. Σύμφωνα με το Associated Press, ο Σάντσεζ Μεντόζα συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η ομοσπονδιακή εισαγγελία άνοιξε υπόθεση εναντίον του για βασανιστήρια. Ο ίδιος όμως αφέθηκε ελεύθερος επτά μήνες αργότερα, λόγω έλλειψης στοιχείων και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή του ελικοπτέρου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA