Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια δήλωση που εξέπληξε τους περισσότερους έκανε ο ιδιοκτήτης της AmazonΤζεφ Μπέζος ενόψει της Black Friday που είναι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. «Αν είστε ιδιώτης και σκέφτεστε να αγοράσετε μια μεγάλη τηλεόραση, ίσως να το καθυστερήσετε, να κρατήσετε τα μετρητά, να δείτε τι θα συμβεί στο μέλλον. Το ίδιο πράγμα θα σας πω και για ένα ψυγείο, ένα νέο αυτοκίνητο, οτιδήποτε άλλο. Απλά αφαιρέστε το ρίσκο από το τραπέζι». Ο Μπέζος έκανε τα σχόλια αυτά σε συνέντευξη στο CNN που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα, την ίδια συνέντευξη στην οποία δεσμεύτηκε να χαρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: «Ο κύκλος των χαμένων προβάτων» - Μυστήριο με κοπάδι που περπατά κυκλικά επί 12 ημέρες

«Αν δεν βρισκόμαστε σε ύφεση αυτή τη στιγμή, είναι πιθανό να βρεθούμε σε ύφεση πολύ σύντομα», είπε στη συνέντευξη, συνεχίζοντας ένα προειδοποιητικό tweet του περασμένου μήνα, σύμφωνα με το οποίο «οι πιθανότητες σε αυτή την οικονομία σας λένε να τα μαζέψετε όλα». Την Black Friday του 2017, ο Τζεφ Μπέζος είδε για πρώτη φορά την περιουσία του να ξεπερνά τα 100 δισ. δολάρια. Τότε, η μετοχή της Amazon αυξήθηκε κατά 2,5% μιας και οι αγορές στο Διαδίκτυο κατά την ημέρα των ευχαριστιών (Thanksgiving) και της Black Friday σημείωσαν άνοδο κατά 18% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Συγκεκριμένα, ο Μπέζος κατάφερε να βγάλει 2,4 δισ. δολάρια σε... μια ημέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA