Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Ιανουάριο του 2021, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter διεγράφη κι έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που υπέστη κάτι τέτοιο. Από τότε, προσπάθησε μέχρι και να κάνει δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Social Truth, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία. Εν τέλει, με την αλλαγή ιδιοκτησίας του Twitter, φαίνεται πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για την προεδρία το 2024 επιστρέφει με τις ευλογίες του Έλον Μασκ. 

Διαβάστε ακόμη: Γερμανία: «Ερχονται μπλακ άουτ - Μαζέψτε νερό, κονσέρβες, κεριά» - Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν. Δεκαπέντε εκατομμύρια χρήστες ψήφισε στη δημοσκόπηση, με εποτέλεσμα το 51,8% να ψηφίσει υπέρ της επιστροφής του. «Ο λαός μίλησε. Φωνή λαού, φωνή Θεού» έγραψε ο Μασκ και όλοι κατάλαβαν τι θα ακολουθήσει. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA