Μενού
  • Α-
  • Α+

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατασκευάζουν ένα φοβικό αφήγημα της περίκλειστης απειλούμενης Τουρκίας, μετά και τις αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια Συρία στη «σκιά» της βομβιστικής επίθεσης στην Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης. «Οι σημερινές συνθήκες έχουν ομοιότητες με τις παγκόσμιες επιβολές του 1919. Θέλουν να πάνε τον τούρκικο λαό στην εποχή πριν από τη Συνθήκη της Λωζάνης και θέλουν να φέρουν μπροστά μας τους όρους της Συνθήκης των Σεβρών» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Παρουσιάστηκε το drone KIZILELMA, το νέο «καμάρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Η Τουρκία και το όραμα ''ο αιώνας της Τουρκίας'' σαν το βέλος το οποίο κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το στόχο του» υποστήριξε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. «Είμαστε σε μια εποχή πριν από το 1919, έρχονται οι ξένοι, οι Γάλλοι, οι Βρετανοί, έρχονται οι Έλληνες, και ποιος θα σας σώσει; Ο Ένας, δηλαδή ο Ερντογάν μαζί με τον Μπαχτσελί» σχολίασε ο Μανώλης Κωστίδης. «Πρόκειται για μια ρητορική που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, και που θα συνεχιστεί έως τις προεδρικές εκλογές» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA