Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μικρό αεροπλάνο που μετέφερε οκτώ άτομα κατέπεσε σε σπίτια της περιοχής Μεντεγίν στην Κολομβία, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος, Ντάνιελ Κιντέρο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει αναφορά για τραυματισμούς ή θύματα.  Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές έχουν κινητοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα τοπικά μέσα για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες. «Σημειώθηκε αεροπορικό δυστύχημα στη συνοικία Μπελέν Ροζάλες», αναφέρει ο δήμαρχος του Μεντεγίν σε ανάρτησή του στο Twitter. «Έχουν κινητοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα της τοπικής αρχής για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: NASA: Eφτασε στη Σελήνη η ιστορική αποστολή Artemis I - Xάθηκε για 34 λεπτά η επαφή με τη Γη

Σύμφωνα με τον κ. Κιντέρο, πρόκειται για ένα δικινητήριο Piper που εκτελούσε πτήση μεταξύ του Μεντεγίν και της πόλης Πιζάρο στην επαρχία Τσόκο. Ο πιλότος ανέφερε μηχανική βλάβη αμέσως μετά την απογείωση και δεν επέστρεψε στο «Olaya Herrera», ένα από τα δύο αεροδρόμια της πόλης Μεντεγίν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ανακοίνωση με τις αντίστοιχες πληροφορίες εξέδωσε και το αεροδρόμιο «Olaya Herrera». Τέσσερα μηχανήματα με 15 μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Μεντεγίν βρίσκονται στο Belén Rosales, όπου έπεσε το αεροπλάνο. Στο σημείο βρίσκονται και πυροσβέστες της αεροναυπηγικής. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται πυκνός μαύρος καπνός να υψώνεται πάνω από τα σπίτια, ενώ ακούγονται οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων που σπεύδουν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA