Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Μπράιαντ, η μεγαλύτερη κόρη του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ, δυσκολεύεται να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και της μικρής αδερφής της, κατέθεσε αίτηση για προσωρινά περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός άνδρα που, όπως λέει, την παρακολουθεί στενά και της στέλνει επανειλημμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Ιρανοί πανηγυρίζουν τη βαριά ήττα από την Αγγλία

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, η 19χρονη δήλωσε ότι ένας 32χρονος άνδρας ονόματι Ντουέιν Κεμπ την τρομοκρατεί και την κάνει να φοβάται για τη ζωή της, σύμφωνα με το TMZ. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής», είπε στο δικαστήριο, πριν προσθέσει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Κεμπ.

Τα δικαστικά έγγραφα υποστηρίζουν ότι ο Κεμπ προσπάθησε να βρει την Μπράιαντ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Ο Κεμπ περιγράφεται ως «λάτρης των όπλων» και «έχει συλληφθεί 4 φορές για πλημμελήματα που αφορούν πυροβόλο όπλο».  Ο Κεμπ θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον 200 μέτρα μακριά της, καθώς και από την κατοικία, τον χώρο εργασίας, το πανεπιστήμιό και το όχημά της.

Η Ναταλία είναι η μεγαλύτερη κόρη της Βανέσα και του Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2001. Το ζευγάρι έχει ακόμα τρεις κόρες την Μπιάνκα, την Κάπρι και την Γιάννα. Ο θρύλος των Lakers και η 13χρονη Γιάννα ήταν μεταξύ των εννέα νεκρών σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια τον Ιανουάριο του 2020. Ο Κόμπι ήταν μόνο 41 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA