Μενού
  • Α-
  • Α+

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ένας 22χρονος ένοπλος άνοιξε πυρ στο Club Q, ένα δημοφιλές ΛΟΑΤΚΙ+ club, που διασκεδάζει η queer κοινότητα του Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο. Αν και δύο ήρωες μπόρεσαν να σταματήσουν την παράλογη, βίαιη δράση του ένοπλου, έξι ζωές χάθηκαν εκείνο το βράδυ. Και μπορεί οι δικηγόροι του Άντερσον Λι Άλντριτς να προσπάθησαν - με απαράδεκτο τρόπο - να τον υπερασπιστούν, αναφέροντας πως και ο ίδιος ο κατηγορούμενος είναι non-binary, ο πατέρας του βάζει τέλος σε αυτή τη γραμμή υπεράσπισης. «Ευτυχώς δεν είναι ομοφυλόφιλος» λέει ο πατέρας του. 

Μιλώντας σε συνέντευξή του για τη στιγμή που τον κάλεσε ένας δικηγόρος για να τον ενημερώσει για το δολοφονικό ξέσπασμα του γιου του στο Club Q πριν από μερικές μέρες, ο Άαρον Μπρινκ είπε ότι αρχικά ανησύχησε ότι ο 22χρονος άνδρας είναι ομοφυλόφιλος. «Τρόμαξα. Είπα μέσα μου "γαμ@το, είναι γκέι; Αλλά τελικά δεν είναι γκέι» είπε μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού ο 48χρονος άνδρας, αφήνοντας έναν εμφατικό στεναγμό ανακούφισης. «Είμαι Μορμόνος. Είμαι συντηρητικός Ρεπουμπλικανός και εμείς δεν δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία» είπε ο Μπρινκ, πρώην παλαιστής του MMΑ που άλλαξε καριέρα για να γίνει πορνοστάρ και είχε αργότερα σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο για υποθέσεις ναρκωτικών!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στην αλλόκοτη συνέντευξή του, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη λέει ακόμη ότι πιστεύει ότι οι ερωτικές σχέσεις πρέπει να είναι μόνο ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες και ότι ο κόσμος πρέπει να αντισταθεί στην ομοφυλοφιλία, αλλά όχι μέσω της βίας. «Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον φόνο, δεν είναι η απάντηση» είπε χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερ, ζητώντας συγγνώμη εκ μέρους του γιου του στις οικογένειες των θυμάτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA