Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Ελον Μασκ ανακοίνωσε την επανενεργοποίηση λογαριασμών στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είχαν τεθεί σε αναστολή, «υπό την προϋπόθεση ότι (οι χρήστες) δεν έχουν παραβιάσει τον νόμο ή δεν έχουν στείλει ανεπιθύμητα μηνύματα κατά τρόπο σκανδαλώδη».

«Ο κόσμος μίλησε», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μασκ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης που είχε ξεκινήσει ο ίδιος χθες Τετάρτη, με την πλειονότητα των χρηστών να τάσσεται υπέρ της «αμνήστευσης». «Η παροχή αμνηστίας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα», συμπλήρωσε ο Μασκ, λίγες ημέρες αφότου επανέφερε τον λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πάει για να αγοράσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ, ιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκέφτεται την πώληση του συλλόγου, καθώς διερευνά «στρατηγικές εναλλακτικές». Στην περίπτωση που οι Γκλέιζερς αποφασίσουν να υλοποιήσουν τη σκέψη τους ένας από τους υποψήφιους αγοραστές είναι και ο Ελον Μασκ! Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, «φούντωσε» τις ελπίδες των οπαδών τον περασμένο Αύγουστο με tweet για αγορά του συλλόγου. Ωστόσο, διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι όλα ήταν μέρος «ενός μακροχρόνιου αστείου». Μερικοί από τους οπαδούς του συλλόγου είχαν στο παρελθόν παροτρύνει τον Μασκ στο Twitter να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς του συλλόγου, διαμαρτυρόμενοι για αυτό που θεωρούν ως υποεπένδυση από τους Γκλέιζερς.

Οι φήμες επιμένουν πως ο Μασκ δεν έκανε κανένα... αστείο και πως απλά έριξε μια «προειδοποιητική βόλη» προκειμένου να δει αντιδράσεις και να «ζυγίσει» τις επόμενες κινήσεις του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA