Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζίνο ανακηρύχθηκε ως ο «γηραιότερος εν ζωή σκύλος» και συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, καθώς «πάτησε» τα... 22! Την ίδια ώρα, ο Άλεξ, ο ιδιοκτήτης του, έχει μία συμβουλή για όσους θελήσουν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο. Ο ίδιος μιλά για την αφοσίωση που δείχνουν αμφότεροι τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που έχει τον Τζίνο στη ζωή του. Ο Άλεξ Γουλφ από το Κολοράντο πήρε, μαζί με δύο συμφοιτητές του, τον Τζίνο από ένα καταφύγιο το 2002, πάνω από 20 χρόνια πριν. Ήταν ήδη 2 ετών. Ο Άλεξ σημειώνει: «Ήταν εκεί σε κάθε βήμα της διαδρομής μου. Είμαι τόσο χαρούμενος που τον πήραμε. Είναι ο καλύτερος.

Διαβάστε ακόμα: Ουκρανία: «Διάλειμμα» στην πρώτη γραμμή του πολέμου έκανε στρατιώτης ταΐζοντας ένα κουτάβι στο στόμα

Αν αργούσα το βράδυ, θα έμενε ξύπνιος, και αν εγώ κοιμόμουν, θα κοιμόταν εκείνος. Ήταν ένα από τα παιδιά. Του δίνω όλα τα εύσημα. Έχει πάρει πολλή αγάπη και νομίζω ότι είναι ένας δυνατός σκύλος. Είμαι τόσο χαρούμενος που τον πήραμε. Είναι ο καλύτερος». Και η συμβουλή που έχει ο Άλεξ είναι: Αν κάποιος πάρει κατοικίδιο πρέπει να δεσμευτεί πλήρως για τη φροντίδα του για όλη του τη ζωή. «Πρέπει να είσαι εκεί για το μεγάλο ταξίδι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι. Αυτή είναι η ευθύνη που αναλαμβάνεις – και αξίζει 1000%».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA