Μενού
kalin
Ιμπραήμ Καλίν | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Προκλητικός για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος μιλώντας σε κανάλι της γειτονικής χώρας, σημείωσε πως πάντα η Τουρκία ήταν η πλευρά που επανεκκινούσε τις διαδικασίες, αλλά, πρόσθεσε, πως δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη όταν παραβιάζονται τα χωρικά της ύδατα, ο εναέριος χώρος και τα σύνορά της.

Διαβάστε ακόμα: Nordic Monitor: Το σχέδιο του Ερντογάν να κάνει τα κατεχόμενα άντρο ξεπλύματος ναρκωτικών και τζόγου

Παράλληλα, ο Ιμπραήμ Καλίν τόνισε ότι η Τουρκία δεν επιδιώκει ένταση με την Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι «οι καλές σχέσεις είναι προς όφελος και των δύο χωρών, αλλά και της περιοχής». Παράλληλα, ο κ. Καλίν επισήμανε ότι «η Ελλάδα δεν κερδίζει τίποτα από όλα αυτά τα πράγματα», καθιστώντας τη χώρα μας «θύτη» αυτής της κατάστασης.  Μάλιστα ο Καλίν θεωρεί ότι οι όποιες κινήσεις γίνονται λόγω των επικείμενων εκλογών στη χώρα μας, «στο τέλος όμως της ημέρας η Ελλάδα δεν θα κερδίσει τίποτα». Απευθυνόμενος δε προς τους συμμάχους της Ελλάδας, όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, ο Ιμπραήμ Καλίν ζήτησε να μην ωθούν τη χώρα μας προς τέτοιες κινήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.