Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για την Balenciaga μετά την φωτογράφιση με τα παιδιά και τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια στα χέρια τους. Πλέον, σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο χρηστών που σκίζουν, καίνε και γενικά καταστρέφουν τα προϊόντα του οίκου μόδας. Ακόμα και ο Kanye West, πάλαι ποτέ συνεργάτης της... τους γύρισε την πλάτη!https://www.tiktok.com/@kermitnotkaren/video/7169647160852483370

Την ίδια ώρα, ένας ακριβιστής γράφει την λέξη «Παιδοφιλία» στη βιτρίνα ενός εκ των πολυτελών καταστημάτων της.Το κατάστημα του Λονδίνου ήταν το τελευταίο Balenciaga που έγινε στόχος, μετά από επίθεση στο κατάστημα του οίκου μόδας στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες. Πάντως, και το μεγαθήριο των social media Kim Kardashian έχει δεχθεί πίεση εν μέσω του σκανδάλου, με την influencer να αρνείται να κόψει τους δεσμούς της με την εταιρεία.

Αγανακτισμένοι αγοραστές είπαν ότι ήταν τελείως λάθος να απαθανατίζονται με σεξουαλικά παιχνίδια «ξεπλένοντας»με αυτό τον τρόπο την παιδεραστία. Το hashtag #cancelBalenciaga έχει πάρει φωτιά και συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trends. Μόνο στο TikTok έχει πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές, με το Twitter να ακολουθεί. Το ζήτημα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη δημόσια σφαίρα, με την εταιρεία να ζητάει συγνώμη, αλλά η «μεταμέλειά» της αυτή να μην γίνεται δεκτή από τους περισσότερους που ισχυρίζονται ότι με τον τρόπο αυτό «ξεπλένει» την εκμετάλλευση παιδιών.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA