Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκαλεί το βίντεο με μία διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία του Μεξικού που έπαθε ηλεκτροπληξία on camera, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός. Συγκεκριμένα, η Andrea Granados Victor βρισκόταν στην πασαρέλα και άπλωσε το χέρι της για να πιάσει ένα μικρόφωνο. Τότε η νεαρή άρχισε να τρέμει, καθώς το χτυπήθηκε από το ρεύμα, ενώ λίγο μετά έπεσε κάτω, όντας εμφανώς σε σύγχυση.

Διαβάστε ακόμα: Adele: Η viral αντίδραση σε «φίλτρο ομορφιάς» θαυμάστριας που την παραμόρφωσε!

https://www.youtube.com/watch?v=d-7xHS1PATA

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία!», ακούγεται να φωνάζει ο τελετάρχης στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύθηκε από το Jam Press και κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Στο βίντεο, οι θεατές βλέπουν την 22χρονη διαγωνιζόμενη να πασχίζει να αφαιρέσει το μικρόφωνο που «κλείδωσε» στο χέρι της, ενώ πέφτει προς τα πίσω. Το μοντέλο καταφέρνει τελικά να απεμπλακεί από την ελαττωματική συσκευή.

«Ήμασταν live όταν δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ», δήλωσε άλλη διαγωνιζόμενη των καλλιστείων στο πρακτορείο. «Η Andrea μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ από το μικρόφωνο. Τη φροντίζουν ήδη», είπε ακόμα. Ο διαγωνισμός διακόπηκε για λίγη ώρα, ενώ οι γιατροί έσπευσαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην Victor, η οποία δεν τραυματίστηκε σοβαρά, υπέστη όμως εγκαύματα στο χέρι, όπως ανέφερε ο τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Mexico Detail Zero.

Τελικά τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, με τη Andrea Granados Victor να ανεβαίνει στη σκηνή για να ολοκληρώσει το σετ της υπό το ενθουσιώδες χειροκρότημα. «Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας η ίδια. «Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο, καθώς το κοινό την επευφημούσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA