Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της πόλης Βολκούζ, καθώς οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν δύο νεκρά μωρά σε καταψύκτη. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, κρατείται μια γυναίκα. «Ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από κλήση αγνώστου στην αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: Τζο Μπάιντεν: Τι συμβόλισαν οι 200 αστακοί στο δείπνο με τον Μακρόν - Το χαβιάρι, το κρασί και τα εκλεκτά τυριά

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά. «Η αυτοψία θα μας πει περισσότερα», πρόσθεσε η εισαγγελέας, διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων». Το φύλο και η ηλικία των μωρών δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA