Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος έζησε για μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας του στο Παρίσι, είπε ότι θα υποστηρίξει την εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, εάν η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών αποκλειστεί στα «νοκ άουτ» πριν από τους «μπλε». «Υποστηρίζω την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά, αν δεν μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και η Γαλλία καταφέρει να φτάσει εκεί, στην περίπτωση αυτή... "Allez Les Bleus!"» δήλωσε ο Μπλίκεν στο France 2 TV, αναφερόμενος στην εθνική Γαλλίας.

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2022: Ραντεβού στους «16» έδωσαν Αγγλία, ΗΠΑ, Ολλανδία και Σενεγάλη

Τα σχόλια του Μπλίνκεν έγιναν, καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, συναντήθηκαν στις ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν υποδέχθηκε βουλευτές και επιχειρηματίες, στο πρώτο δείπνο του Λευκού Οίκου προς τιμήν του Μακρόν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν αύριο Σάββατο (3/12) την Ολλανδία στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Μουντιάλ, ενώ η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/12) την Πολωνία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA