Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο Πούτιν έπεσε από τις σκάλες, χτύπησε και... λερώθηκε πάνω του»! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το κανάλι στο Telegram General SVR, το οποίο επικαλείται η Daily Mail που αναμετέδωσε την είδηση. Σύμφωνα με τη ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, το ότι ο Πούτιν φέρεται να τα... έκανε πάνω του οφείλεται στο γεγονός ότι ο έχει προσβληθεί από καρκίνο του γαστρεντερικού.

Διαβάστε ακόμα: Βλαντίμιρ Πούτιν: Απειλεί την Ευρώπη με «σοβαρές συνέπειες» αν τεθεί πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου

Μάλιστα, διάφορα ΜΜΕ έχουν κατά καιρούς αναφέρει ότι ο 70χρονος πρόεδρος της Ρωσίας έχει καρκίνο. Το συγκεκριμένο συμβάν, σύμφωνα πάντα με το κανάλι General SVR, η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάποιους από τους σωματοφύλακές του. Η πτώση του Ρώσου προέδρου συνέβη αφού έχασε την ισορροπία του στη σκάλα, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει σε πέντε από αυτά. Στη συνέχεια έπεσε και στα δυο επόμενα σκαλοπάτια και προσγειώθηκε με το πίσω μέρος του στο πάτωμα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του το General SVR το περιστατικό με τη φερόμενη πτώση του Πούτιν «έγινε μπροστά στους σωματοφύλακες του προέδρου, οι οποίοι αντέδρασαν γρήγορα κι έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Τρεις αξιωματούχοι ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να μεταβεί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που βρίσκονται στην κατοικία του». Οι γιατροί φέρεται να έφθασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να εξετάσουν αμέσως τον Ρώσο πρόεδρο, επειδή πάσχει από καρκίνο «στο γαστρεντερικό σωλήνα, λόγω του οποίου αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά προβλήματα με την πέψη – και η πτώση προκάλεσε “ακούσια αφόδευση”».

Σημειώνεται πάντως ότι παρά τους ισχυρισμούς του General SVR, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επισκέφτηκε ένα εργαστήριο στη Μόσχα την αμέσως επόμενη μέρα, χωρίς προφανή σημάδια τραυματισμού. Σύμφωνα με το δίκτυο στο Telegram θα γίνει έρευνα για τα αίτια της πτώσης, καθώς ο Πούτιν φέρεται να φορά υποδήματα με αντιολισθητική επίστρωση στο σπίτι. Το συγκεκριμένο κανάλι του Telegram έχει δημοσιεύσει και στο παρελθόν δυσάρεστες και αρνητικές πληροφορίες για τον πρόεδρο της Ρωσίας, κυρίως για την κατάσταση της υγείας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA