Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συνάντηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν και του πρίγκιπα Ουίλιαμ την Παρασκευή διακόπηκε από διαδηλωτές, οι οποίοι κατηγόρησαν τους δύο άνδρες ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων». Συγκεκριμένα, η συνάντησή τους διακόπηκε από περίπου 100 διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν εξαγριωμένοι με το πώς ο Μπάιντεν ώθησε το Κογκρέσο να παρέμβει για να σταματήσει μια απεργία των σιδηροδρομικών συνδικάτων και κατηγόρησαν τους δύο άνδρες ότι «είναι συνένοχοι στην εκμετάλλευση εργαζομένων», ενώ παράλληλα έβρισαν τη βασιλική οικογένεια και φώναξαν συνθήματα κατά του Αμερικανού προέδρου, όπως το ότι «ο Τζο Μπάιντεν είναι απεργοσπάστης».

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Η εξέγερση ανάγκασε τον Σι Τζινπίνγκ σε αναδίπλωση – Τέλος η πολιτική του «μηδενικού κρούσματος»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έφθασαν την Τετάρτη στη Βοστώνη, στην πρώτη επίσκεψή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από οκτώ χρόνια. Είναι το πρώτο ταξίδι του ζεύγους στο εξωτερικό μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο. Η τριήμερη επίσκεψη του ζευγαριού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επισκιάστηκε παρόλα αυτά από κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν που θα προβληθεί στις 8/12 στο Netflix.

Την ίδια στιγμή, θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσπάσει και στην Αμερική μετά τα ρατσιστικά σχόλια της νονάς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.H λαίδη Σούζαν Χάσεϊ, που ήταν ενεργό μέλος του βρετανικού βασιλικού οίκου, παραιτήθηκε, μετά από ρατσιστικά σχόλια προς μαύρη ακτιβίστρια. Η 82χρονη λαίδη Σούζαν έθεσε επίμονες ερωτήσεις για την «καταγωγή» μαύρης ακτιβίστριας σε δεξίωση που οργάνωσε η βασιλική σύζυγος Καμίλα, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με θέμα την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA