Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια σοκαριστική υπόθεση συγκλονίζει το Βέλγιο, καθώς ένας 33χρονος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της εγκυμονούσας συζύγου του και του 5χρονου γιου της το Σάββατο στο Saint-Gilles-lez-Termonde. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 33χρονος παραδόθηκε στην τοπική Aστυνομία. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και ανακάλυψαν δύο πτώματα. Η γυναίκα ήταν 28 ετών και έγκυος. Το παιδί ήταν 5 ετών και ήταν γιος του θύματος.

Η γυναικοκτονία και η παιδοκτονία διαπράχθηκαν σε διαμέρισμα στην Werkplaatsstraat, στην Ανατολική Φλάνδρα. Το ζευγάρι έμενε μαζί για 6 μήνες στα περίχωρα του Dendermonde. Ο άνδρας, με καταγωγή από την Τουρκία, είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Βέλγιο, όπως φαίνεται, για να βρει τη σύντροφό του. Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, ο 33χρονος δράστης είχε εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες και συχνά η γυναίκα του τσακωνόταν μαζί του για την κατάστασή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια κάνναβης και κοκαΐνης, εκείνη δεν άντεχε άλλο τη χρήση ναρκωτικών και τσακώθηκε μαζί του για πολλοστή φορά. Αυτό που ακολούθησε, το βράδυ της Παρασκευής στο νέο τους διαμέρισμα, ήταν σκέτη φρίκη. Ο Ismael Y. (33) εξερράγη και στραγγάλισε την έγκυο σύζυγό του Cennet και τον γιο τους (5). Το πρωί του Σαββάτου -όταν φέρεται να συνήλθε από τα ναρκωτικά- μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. «Τους σκότωσα», φέρεται να είπε και να συνελήφθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA