Αντώνης Αναστασόπουλος

Αντώνης Αναστασόπουλος

Ο Αντώνης Αναστασόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Αν και έκανε τα πρώτα του βήματα στο αθλητικό ρεπορτάζ, ωρίμασε «βιαίως» στο ελεύθερο, το εργατικό και έπειτα στο πολιτικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί σε μερικές από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες του διαδικτύου, αλλά και σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και εφημερίδα.

Τελευταία Νέα

12-11-2020 | 14:27

Κουτσούμπας: Όταν λέμε επίταξη, εννοούμε επίταξη – Ας μείνουν χωρίς κέρδη οι κλινικάρχες

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, αντέστρεψε το επιχείρημα του πρωθυπουργού για τους πρωταίτιους του δεύτερου κύματος της πανδημίας και κάλεσε σε πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας

02-11-2020 | 07:19

Ο άρχων του SCOTUS: Πώς ο Τραμπ, χάσει ή κερδίσει, άνοιξε το δρόμο για την απαγόρευση αμβλώσεων

Ακόμα και αν στις 3 Νοεμβρίου ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει τις προεδρικές εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν, έχει καταφέρει να καθορίσει την πολιτική της χώρας, για πολλά πολλά χρόνια ακόμα. 

06-10-2020 | 22:49

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι πρέπει να γνωρίζετε λίγες ώρες πριν την απόφαση

Καθυστέρησε η δίκη; Δικάζεται η ιδεολογία τους; Η περιορισμένη από το νόμο δημοσιότητα της δίκης της Χρυσής Αυγής δημιούργησε μια σειρά από εύλογα ερωτήματα και το Reader.gr επιχειρεί να τις απαντήσει λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης. 

18-03-2020 | 12:39

Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου

Ο Τζίμης Πανούσης έγραφε πως «έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου» σε κομμάτι με τίτλο "Ανακωχή". Κάπως έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για «πόλεμο», κρατώντας... λευκή σημαία και αφήνοντας την εμπροσθοφυλακή «γυμνή» και με «σφεντόνες».  

07-03-2020 | 13:11

Δίκη Χρυσής Αυγής – Πώς η υπεράσπιση παίζει «καθυστερήσεις»

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής και τους 68 κατηγορούμενους θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στον Μάιο, αν η υπεράσπιση δεν κρατούσε και στις αγορεύσεις τη στάση που κράτησε σε όλη τη δίκη.

06-03-2020 | 18:27

Δίκη Χρυσής Αυγής – Σε ισχυρισμούς που έχουν καταρρεύσει επέστρεψε ο συνήγορος Πατέλη

Το δύσκολο έργο να υπερασπιστούν τρία από τα μέλη του πενταμελούς της τοπικής της Νίκαιας και κατηγορούμενους για συνέργεια και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση , είχαν οι συνήγοροι στην 427η δικάσιμο της Δίκης της Χρυσής.

03-03-2020 | 14:35

Δίκη Χρυσής Αυγής – Παγκόσμιο… ρεκόρ με 3λεπτη αγόρευση!

Τρεις συνήγοροι υπεράσπισης αγόρευσαν στην 424η δικάσιμο της Δίκης της Χρυσής Αυγής αθροιστικά για λίγο περισσότερο από 1 ώρα. Για τρια λεπτά αγόρευσε η τελευταία εξ αυτών για άνθρωπο που βαρύνεται με κατηγορία συνέργειας στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

01-03-2020 | 12:30

Χρειάζονται δυο για να παίξεις «πινγκ – πονγκ»

Όπως το τανγκό, έτσι και το πινγκ – πονγκ χρειάζεται δύο. Το δυσάρεστο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πως το «μπαλάκι» παριστάνουν κατατρεγμένοι, που ξεπαγιάζουν στη γκρίζα ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

27-02-2020 | 18:08

Δίκη Χρυσής Αυγής – Συνήγοροι Άγγου και Σαντοριναίου: Ήρθαν, αγόρευσαν και απήλθαν μέσα σε μια ώρα

Για λιγότερο από μια ώρα αγόρευσαν αθροιστικά, οι συνήγοροι των Ιωάννη Άγγου και του Σταύρου Σαντοριναίου, που κατηγορούνται για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.