Ειρήνη Μιλή

Ειρήνη Μιλή

Κοινωνία

Ετοιμάζονται να ανοίξουν δημοτικά και νηπιαγωγεία – Ελλείψεις διαπιστώνουν οι εκπαιδευτικοί

Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολεία ειδικής εκπαίδευσης ενόψει της επαναλειτουργίας τους, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, με τους εκπαιδευτικούς να διαπιστώνουν όμως κάποια κενά.

Κοινωνία

Επέστρεψε από το Ντουμπάι ο Πέτρος Κωστόπουλος – Έκανε λόγο για «δολοφονία χαρακτήρων»

Για «δολοφονία χαρακτήρων» μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι, όπου πέρασε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς μαζί με άλλους Έλληνες της showbiz.

Κοινωνία

«Βροχή» τα πρόστιμα στις αγορές της Αθήνας για «μη σωστή χρήση μάσκας» 

Δεκάδες πρόστιμα έχει επιβάλει από το πρωί πολυμελές κλιμάκιο της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής σε έλεγχο που πραγματοποιεί μέσα στην Βαρβάκειο, στην κρεαταγορά, στην ιχθυαγορά, στη λαχαναγορά και στην οδό Αθήνας. 

Κοινωνία

Άνοιξαν τα μαγαζιά για μανικιούρ – Υποτονική η κίνηση γιατί έφτιαξαν τα νύχια τους σε σπίτια

Ομαλά ξεκίνησε από το πρωί η επαναλειτουργία των κέντρων περιποίησης νυχιών. Λόγω των ιδιωτικών ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια την περίοδο που οι επιχειρήσεις του είδους ήταν κλειστές, δεν καταγράφεται, έως τώρα, η αναμενόμενη μεγάλη «κίνηση».

Κοινωνία

Τα Χριστούγεννα... αγνοούνται στην Αθήνα: Δεν στολίστηκαν οι εμπορικές στοές

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα από όσα προηγούμενα έχουμε ζήσει. Η σιγή και ερήμωση έχουν πλήρως κυριαρχήσει, σε σχέση με την ζωντάνια και την δραστηριότητα της εορταστικής περιόδου. Η Αθήνα δεν έχει καμία αντίστοιχη αναφορά στο σύγχρονο παρελθόν της.