Ευγενία Κουντούρη

Ευγενία Κουντούρη

Η Ευγενία Κουντούρη ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αθηναϊκή το 1997. Ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ μέχρι το 2015 σε εφημερίδες (SportDay, Sportime, Goal News, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ) και ραδιόφωνο (Sport FM). Από τον Σεπτέμβριο του 2015 εργάζεται στο Koolnews.gr και πλέον είναι συντάκτης στο Reader.gr. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Ελένης και της Φραντσέσκας.

Πολιτική

Απαντήσεις ΣΥΡΙΖΑ για τις διαδηλώσεις και νέα επίθεση για την διαχείριση της πανδημίας

Απαντήσεις αλλά και ερωτήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την πανδημία, με την Κουμουνδούρου να παίρνει θέση για τις κατηγορίες που εξαπολύει η κυβέρνηση όσον αφορά τις διαδηλώσεις, αλλά και να θέτει ερωτήματα για την διαχείριση της πανδημίας.

Πολιτική

Επαφές Τσίπρα με Μόσιαλο, Λινού και Γεροτζιάφα – Ανησυχία ΣΥΡΙΖΑ για πανδημία και εθνικά θέματα

Η πανδημία και η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αττικής αποτελούν την προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξης Τσίπρα να έχει και χθες επαφές με επιστήμονες, όπως τον Ηλία Μόσιαλο, την Αθηνά Λινού και τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Πολιτική

Ανεβάζει τους τόνους για την διαχείριση της πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ – Συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα με λοιμωξιολόγους

Την έντονη κριτική του προς την κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλούν για «εγκληματική ανικανότητα».