Ευγενία Κουντούρη

Ευγενία Κουντούρη

Η Ευγενία Κουντούρη ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αθηναϊκή το 1997. Ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ μέχρι το 2015 σε εφημερίδες (SportDay, Sportime, Goal News, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ) και ραδιόφωνο (Sport FM). Από τον Σεπτέμβριο του 2015 εργάζεται στο Koolnews.gr και πλέον είναι συντάκτης στο Reader.gr. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Ελένης και της Φραντσέσκας.

Τελευταία Νέα

26-02-2021 | 07:30

Πως αποτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ τη χθεσινή «μάχη» στη Βουλή

«Ο κύριος Μητσοτάκης επέλεξε να κρυφτεί από τις πολιτικές του ευθύνες»: αυτό υποστήριζαν χθες από την Κουμουνδούρου, μιλώντας για την συζήτηση που έγινε στη Βουλή για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Διαλόγου.

19-02-2021 | 07:15

Επιστήμονες, καλλιτέχνες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες: Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για να «κυριαρχήσει» στις κοινωνικές ομάδες που έπληξε η πανδημία

Η πανδημία του κορονοϊού έχει πλήξει πολλές κοινωνικές ομάδες και ο ΣΥΡΙΖΑ «ρίχνει γέφυρες», παρουσιάζοντας προτάσεις για κάθε μια από αυτές.

18-02-2021 | 07:14

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΥ και οι… εκπλήξεις

Η επικαιρότητα καθυστερεί την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΥ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει την κατάλληλη στιγμή για την εκδήλωση, η οποία αναμένεται να υποστηριχθεί από πολλούς επιστήμονες.