Γιώτα Ρουγκάλα

Γιώτα Ρουγκάλα

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1985. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αν και δεν συμπαθεί τις αλλαγές αποφάσισε τη «στροφή» στη δημοσιογραφία το 2014, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτρια στο Action 24. Προηγήθηκε μια θητεία στην παραγωγή εκπομπών στο ίδιο κανάλι. Από το καλοκαίρι του 2017 βρίσκεται στην ομάδα του Reader.gr.

Διεθνή

Εννιά μικρές -και μεγάλες- απολαύσεις της καραντίνας

Κανείς μας δεν φανταζόταν, πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όταν για πρώτη φορά μπήκαμε σε καραντίνα, ότι ακόμα δεν θα μπορούσαμε να πιούμε έναν καφέ, να πάμε σε ένα εστιατόριο και να συναναστραφούμε τους φίλους μας χωρίς φόβο -και με πάθος.

Κοινωνία

Διώξεις σε βάρος 7 γιατρών και 8 στελεχών της Novartis ζήτησε η Τουλουπάκη 

Λίγο πριν αποχωρήσει και τυπικά από επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, η Ελένη Τουλουπάκη ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση Novartis σε βάρος 7 γιατρών και 8 στελεχών της Novartis ΕΛΛΑΣ.

Υγεία

Κορονοϊός: Τα διδάγματα από την πανδημία του 1918 – Το δεύτερο κύμα ήταν πιο φονικό

Πιο φονικό ήταν το δεύτερο κύμα της ισπανικής γρίπης του 1918, η οποία συνολικά είχε περισσότερα θύματα από όσα ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτό μελετώνται, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα και για την πανδημία του κορονοϊού. 

Κοινωνία

«Έχετε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ; Ναρκωτικά!» - Ένταση με τον κατηγορούμενο Μ.Κ στη δίκη Τοπαλούδη

Να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του ζήτησε ο κατηγορούμενος Μ.Κ. από τη Ρόδο, αρνούμενος την υπεράσπιση του κ. Μαντά, κατά την τέταρτη ημέρα της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο το Νοέμβριο του 2018.

Κοινωνία

«Περιμέναμε τις αντιδράσεις»: Τι λέει στο Reader.gr ο σχεδιαστής του σήματος για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Για το πώς κατέληξαν στην επιλογή του σήματος για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, τη διαδικασία σχεδιασμού του αλλά και τις -αναμενόμενες αντιδράσεις μιλά στο Reader.gr ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.

Κοινωνία

Δίκη Τοπαλούδη: Εκνευρίστηκε με τον κατηγορούμενο η εισαγγελέας - «Τολμάτε και γελάτε; Είστε προκλητικός»

Εκνευρίστηκε με τον κατηγορούμενο Α.Λ. η εισαγγελέας, όταν αυτός γέλασε κατά τη διάρκεια της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Κοινωνία

Δίκη Τοπαλούδη: «Είδα την Ελένη και τους κατηγορούμενους το βράδυ της δολοφονίας»

Με την κατάθεση του Βασίλη Καλυβόπουλου, γνωστού του κατηγορούμενου Μ.Κ. από τη Ρόδο, ξεκίνησε η τρίτη ημέρα της δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018.

Κοινωνία

«Δύσκολο να τη μετέφερε και να την πέταξε μόνο ένας στη θάλασσα»: Τι κατέθεσε Λιμενικός στη δίκη Τοπαλούδη

Ένας ακόμη υπάλληλος του Λιμενικού, ο Λάζαρος Βουλγαρίδης, ο πρώτος άνθρωπος που είδε τη σορό της Ελένης Τοπαλούδη αφού ενημερώθηκε από περίοικους, κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της.