Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου

Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου

Η Όλγα κατάφερε μέσα σε 10 χρόνια να βρεθεί από την Αγγλική Φιλολογία στη Δημοσιογραφία και από τη Δημοσιογραφία στα σεμινάρια Εγκληματολογίας και Ανθρωπολογίας. Κάπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι θα τη βρεις χωμένη σε παλιές και νέες υποθέσεις εγκλημάτων την ίδια ώρα που στο μυαλό της θα έχει τη νέα ιδέα της περί καλλιτεχνικών δρώμενων, συνεντεύξεων, ταξιδιών και… πάει λέγοντας. Προσπαθεί μάταια να συμβαδίσει με την τεχνολογία, γι’ αυτό στην περίπτωση που δείτε την ιστοσελίδα του Reader.gr να έχει καταρρεύσει, ξέρετε ποιον πρέπει να κατηγορήσετε!

News

Μπόνι και Κλάιντ: Το «ψέμα» των δημοσιογράφων που έχτισε τον μύθο του θρυλικού ζευγαριού

Το «πάρτι» που στήθηκε πάνω από τα άψυχα κορμιά τους ήταν πρωτοφανές, με τους δημοσιογράφους και τους γεμάτους περιέργεια πολίτες να πασχίζουν ακόμα και για ένα κομμάτι από τα ρούχα τους - Σπασμένα τζάμια, κάλυκες και τα ματωμένα μαλλιά της Μπόνι δε γλίτωσαν την αρπαγή - Δεν έλειψαν μάλιστα κι εκείνοι που προσπάθησαν να αφαιρέσουν και κομμάτια από τη σάρκα τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον καρπό του χεριού της Μπόνι που είχε θρυμματιστεί από τις σφαίρες...

News

Μπριζίτ Μπαρντό: Εραστές, ερωμένες, ακροδεξιά και το παιδί που δεν αγάπησε ποτέ

Οι θαυμαστές της; Πολλοί. Οι πολέμιοί της; Ακόμα περισσότεροι. Όλοι, όμως, παραδέχονται πως η Μπριζίτ υπήρξε η πρώτη γυναίκα - σύμβολο της Γαλλίας με τις Κατρίν Ντενέβ και Ινές ντε Λα Φρεσάνζ να ακολουθούν.

News

Ταξιδιωτικό γραφείο; Καν’ το μόνος σου καλύτερα…

«Έτοιμα πακέτα, «μαγικοί» προορισμοί, καλές τιμές και ευέλικτες ημερομηνίες»: Μία standard περιγραφή γραφείου ταξιδίου που θα βρει κανείς κατά την αναζήτησή του για τον ιδανικό προορισμό των διακοπών του. Και μαντέψτε: Είναι όλα ψέματα.